Expo F.C. De Kampioenen in 3D aan zee!

Terug naar overzicht

Na de succesvolle F.C. De Kampioenen marathon komt onze favoriete voetbalploeg deze zomer naar de Belgische kust in Oostende! Vijf jaar geleden konden we al kennismaken met het leven achter de schermen tijdens de Kampioenen-expo. Nu belanden we aan andere kant van het decor, tussen de striphelden van F.C. De Kampioenen zelf op scène! In een magische 3D wereld staat de bezoeker namelijk centraal en kan je interactief plezier maken met de personages.

Natuurlijk geven wij alle liefhebbers van het F.C. De Kampioenen brood graag iets extra! Op elke F.C. De Kampioenen broodzak vind je nu een unieke code. Tijdens het online bestellen van een gezinsticket voor de expo op www.een.be/kampioenenaanzee kan je deze code ingeven. Bij je bezoek ontvang je vervolgens 1 van de 2.500 gratis strips van F.C. De Kampioenen*.

Tot deze zomer en... smakelijk!

*Enkel bij aankoop van een gezinsticket van min. 3 personen. Je ontvangt een stripalbum (waarde 6,50 euro) bij afgifte van je voucher aan de kassa. Op de voucher zal een vermelding staan die je recht geeft op de gratis strip. Deze actie is enkel geldig voor de eerste 2.500 codes die we ontvangen.